Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{Libri|Interneti|Hipi Zhdripi|-|2007}}
<center>
{{Interneti allashqiptarçe}}
Çka është interneti?<br>
Kur ka ardhë rryma për të parën herë në shtëpit tona, e ka pas një orë matëse të regjistruar në qendren e shërbimeve, të cilat i kanë vendosur telat dhe e kanë kriju një rrjetë elektrike në vend. Edhe rrjeta e telefonit është një sojë. Edhe interneti është si këto të dyja. Si ke kyçur çelsin e poçit qendra e ka kuptuar shtëpia e kujt është, si ke sjellur numrat e telefonit posta e ka ditur se telefoni i kujt është si të prekë një vegël të vizatuar në ekranë të kopjuterit qendra shërbyese e dinë se kopjuteri i kujt është. Të gjitha e kanë nga një numër të regjistruar.<br>
10.849

edits