Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/565"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
__TOC__
|}
Të gjitha lidhjet e paraqituara kanë qenë aktive më 22 Dhjetor 2008 05:52. Duhet pasur parasyshë që vlersimet nuk janë të ndonjë eksperti të diplomuar por të një lexuesi të thjeshtë, konsumator mesatar të stilit ''Secretshoper''.
==Bislamenet==
http://www.bislame.net - është amza zyrtare e Bashkësis Islame të Kosovës. Si duket kanë përvojë në mirëmbajtjen e fletës. Atikujt ë gjenden në regjistrat e saj kanë të bëjnë kryesish me aktivitete e bashkësisë islame të Kosovës dhe me besimtarët e tyre. Si duket artikujt e saj huazohen nga amzat tjera e që kanë këndet e tyre rreth fesë islame. Amza nuk ka arkiv të rregull të artikujve dhe ka një arkiv të revistës <tt>Dituria Islame</tt>. Në arkiv gjenden të paketuara (.zip) 20 numra të revistës, kopje të cilat mund të shikohen me ndihmen e programe portalbe (.PDF).
10.849

edits