Dallime mes rishikimeve të "Kur'ani/2"

8 bytes removed ,  13 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
[[figura:Kur'an 2.png|right|350px]]
:;<p align="justify">Me emrin e All-llahut, më Mëshiruesit, më Mëshirëbërësit!
1. Elif, Lam, Mim. <br>
 
2. Ky është libri në të cilin nuk ka dyshim, udhëzues për ata që frikësohen (nga All-llahu). <br>
 
3. Të cilët e besojnë të fshehtën, e kryejnë faljen dhe prej asaj që Ne i kemi furnizuar, japin. <br>
2. Ky është libri në të cilin nuk ka dyshim, udhëzues për ata që frikësohen (nga All-llahu). <br>
4. Dhe ata të cilët e besojnë atë që t’u shpall Ty, dhe atë që është shpallur para teje, dhe të cilët për ahiretin (botën tjetër) janë të bindur. <br>
 
 
3. Të cilët e besojnë të fshehtën, e kryejnë faljen dhe prej asaj që Ne i kemi furnizuar, japin. <br>
 
 
4. Dhe ata të cilët e besojnë atë që t’u shpall Ty, dhe atë që është shpallur para teje, dhe të cilët për ahiretin (botën tjetër) janë të bindur. <br>
 
 
5. Të tillët janë të udhëzuarit nga Zoti i tyre dhe të tillët janë të shpëtuarit.
|-
2.824

edits