Dallime mes rishikimeve të "Tokajon"

116 bytes removed ,  13 vjet më parë
Sharri net nuk flet edhe pas e-mail-it
(Sharri net nuk flet edhe pas e-mail-it)
{{libri|Tokajon|[[Përdoruesi:Hipi Zhdripi|Hipi Zhdripi]] dhe [[:w:Përdoruesi:Planeti|Planeti]]|Hipi Zhdripi|2007}}
<center><font face="Alba super" size="4" color="blue">[[Tokajon]]<br><br>Planeti Toka</font></center>
 
<font face="Peinaud" size="4" color="blue">
<div style="border:1px solid #8898bf; border-top:0px solid white; padding:5px 5px 0 5px; margin-bottom:1em; text-align:left;">
<center>
[[/1|Hyrje]]<br>
[[Tokajon/Planeti|Planeti]] |<br> [[Tokajon/Gur e pluhur|Gur e pluhur]] |<br> [[Tokajon/Frym e ajër|Frym e ajër]] |<br> [[Tokajon/Ujë e lumë|Ujë e lumë]] |<br> [[Tokajon/Ara e male|Arë e mal]] |<br> [[Tokajon/Jetë e gjallesë|Jetë e gjallesë]] |<br> [[Tokajon/Njeri e kufi|Njeri e kufi]] <br> [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut|e mira, e bukura e dheut]] |<br> [[Tokajon/e prishta e dheut|e prishta e dheut]] <hrbr> [[Tokajon/Fjalorthi|Ekspert gjeografi]] |<br> [[Tokajon/Sharri net na fletë|Sharri net na fletë]] | [[Tokajon/Çanta magjike e Gjeografit|Çanta magjike e Gjeografit]]
</center>
</div>
10.849

edits