Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/e mira, e bukura e dheut"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
|
<!-- -->
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Cilat janë të mirat e dheut?|Cilat janë të mirat e dheut?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Cilat janë të mirat e detit?|Cilat janë të mirat e detit?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Çka është lënda e parë?|Çka është lënda e parë?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Pse disa vende prodhojnë më shumë se tjerat?|Pse disa vende prodhojnë më shumë se tjerat?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Si mund të shfrytëzohet energjia e erës?|Si mund të shfrytëzohet energjia e erës?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#A mund të nxirret pa rrezik energjia bërthamore?|A mund të nxirret pa rrezik energjia bërthamore?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Si përdoret uji për nxjerrje të energjisë?|Si përdoret uji për nxjerrje të energjisë?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Po si është puna e energjisë dhe hënës?|Po si është puna e energjisë dhe hënës?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Kujt po i thonë energji solare?|Kujt po i thonë energji solare?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#A është ari e mira e tokës, më e madhe për njerëzimin?|A është ari e mira e tokës, më e madhe për njerëzimin?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Nga vije vajguri?|Nga vije vajguri?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Si u krijua nafta?|Si u krijua nafta?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Çka janë karbohidratet?|Çka janë karbohidratet?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Si u thonë mbetjeve kimike nga nafta e nga gazi?|Si u thonë mbetjeve kimike nga nafta e nga gazi?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Nga vije qymyrguri?|Nga vije qymyrguri?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Kush harxhon më së shumti energji?|Kush harxhon më së shumti energji?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Nga vije rryma elektrike?|Nga vije rryma elektrike?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Çfarë sasie e naftës është duke u nxjerr?|Çfarë sasie e naftës është duke u nxjerr?]]
;# [[Tokajon/e mira, e bukura e dheut/1#Ku e siteshin arin?|Ku e siteshin arin?]]
<!-- Mineralet -->
# Ku e siteshin arin?
# Pse bakri është i vlefshëm?
# A vije me të vërtet shumë ari nga Afrika e Jugut në tregë a?
10.849

edits