Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/e mira, e bukura e dheut"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
# Çka është lënda e parë?
# Pse disa vende prodhojnë më shumë se tjerat?
# Si mund të shfrytëzohet enegjiaenergjia e erës?
# A mund të nxirret pa rrezik enegjiaenergjia bërthamore?
# Si përdoret uji për nxijerrjenxjerrje të energjisë?
# Po si është puna e energjisenergjisë dhe hënës?
# Kujt po i thonë energji solare?
# A është ari e mira e tokës, më e madhe për njertiminnjerëzimin?
# Nga vije vajguri?
# Si u krijua nafta?
# Çka janë karohidratetkarbohidratet?
# Si u thonë mbetjeve kimike nga ngaftanafta e nga gazi?
# Nga vjevije qymyrguri?
# Kush harxhonëharxhon më së shumti energji?
# Nga vije rryma elektrike?
# ÇfarÇfarë sasie e naftës është duke u nxierrurnxjerr?
<!-- Mineralet -->
# Ku e sitëshinsiteshin arin?
# Pse bakri është i vlefshëm?
# A vije me të vërtet shumë ari nga Afrika e Jugut në tregë a?
10.849

edits