Dallime mes rishikimeve të "Evropa veç e veç"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: __NOTOC__ <div style="border: 2px solid ##fafafa; background-color:#fafafa; text-align: left;"><font face="Tahoma" size="4" color="red" align="right">Andorra</font>{{Në|Andorra}}<hr widt...)
 
__NOTOC__
=====<div style="border: 2px solid ##fafafa; background-color:#fafafa; text-align: left;"><font face="Tahoma" size="4" color="red" align="right">Andorra</font>{{Në|Andorra}}<hr width=100%;></div>=====
{|border=0 align=right cellpadding=0 cellspacing=0 width=300 style="margin: 0 0 0em 1em; background: #f9f9f9; border: 0px #aaaaaa solid; font-size: 85%;"
|-
:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; '''Relievi''' i Andorrës është malorë. Pika më e ultë është 840m në Riu Runer, ndërsa ajo më e larta në ''Coma Pedrosa'' arrin lartësinë deri në 2,946 metra mbi nivelin e detit.
:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; '''Si pasurit natyrore''' të Andorrës dallohen, ujërat që burojnë në male me prurje ujore të lartë, uji i ftohtë mineral nga burimet natyrore, pylltaria - pyjet me druajnë të kualitetit të mirë, rezervat e hekurit si dhe lëkura e përfituar nga bagëtia e kullosave malore.<br clear=all>
=====<div style="border: 2px solid ##fafafa; background-color:#fafafa; text-align: left;"><font face="Tahoma" size="4" color="red" align="right">Austria</font>{{Në|Austria}}<hr width=100%;></div>=====
{|border=0 align=right cellpadding=0 cellspacing=0 width=300 style="margin: 0 0 0em 1em; background: #f9f9f9; border: 0px #aaaaaa solid; font-size: 85%;"
|-
10.849

edits