Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/3"

{{dygishta}} Ballkani është një siujdhesë në Evropë. Në ditë tona, në Ballkan ndodhen disa vende si p.sh Atdheu, Rumania, Bullgaria etj. Shtrihet nga Deti i Zi në lindje deri në Mesdhe në jug. Është hapësirë e vrazhdë malore dhe e bukur.
===== Çka është "Evropa veç e veç" =====
{{dygishta}} ''[[Evropa veç e veç]]'' është veç e imagjinuar. Sipas ati projekti të imagjinuar, lexuesit e këtij libri që kanë aftësinë e filtrimit të fjalëve nga biseda e lirë dhe gjeografët mblidhen, bisedojnë dhe në frymën e krijuar përmbledhin mësimet për Evropën dhe shtete e AzisëEvropës veç e veç. Si zakonisht projektet fillojnë nga bisedat e lira. Në këto biseda hidhen kornizat e bisedës që e formojnë projektin, shkruhen të dhënat e dala na bisedat dhe pastaj vije deri tek ''lufta shkencore-popullore'' e përkufizimit të fjalëve nga [[Diskutim:Evropa veç e veç|bisedat]] dhe krijimit të ''skeletit''.
| valign="top" width="300px" bgcolor=#ABCDEF|
10.849

edits