Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/3"

=====Cili është qyteti i Afërditës së re?=====
{{dygishta}} Qytet ujdhesa, lulëzimin e së cilës e sollën pasardhësit e largët të Afërditës ndodhet në Itali. Italianët e quajnë Venedik dhe ndodhet në një lagunë të Adriatikut. Ndërtesat e qytetit janë të ndërtuara mbi shtylla në mes të cilave rrjedhë uji i kanaleve e në mes të tyre barkat lundrojnë më të dashuruarit në të.
=====Malet e Mel Gibsonit a janë të larta?=====
{{dygishta}} Malet e malësorëve skocezë në krahasim me bjeshkët tona nuk e meritojnë titullin ''Highlander''!? ''Bjeshka'' skoceze mezi arrijnë 1343 ''metërshin'' në majën e tyre të quajtur ''Ben Nevis''. Malet skoceze janë shumë të moçme dhe i ka gdhendur koha ndër miliona vite. Për këtë më të drejtë bjeshka skoceze quhen kodër.
| valign="top" width="300px" bgcolor=#ABCDEF|
<center>
10.849

edits