Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/2"

 
===== Çka është "Azia veç e veç" =====
{{dygishta}} ''[[Azia veç e veç]]'' është veç e imagjinuar. Sipas ati projekti të imagjinuar, lexuesit e këtij libri që kanë aftësinë e filtrimit të fjalëve nga biseda e lirë dhe gjeografët mblidhen, bisedojnë dhe në frymën e krijuar përmbledhin mësimet për Azinë dhe shtete e Azisë veç e veç. Si zakonisht projektet fillojnë nga bisedat e lira. Në këto biseda hidhen kornizat e bisedës që e formojnë projektin, shkruhen të dhënat e dala na bisedat dhe pastaj vije deri tek ''lufta shkencore-popullore'' e përkufizimit të fjalëve nga [[Diskutim:AfrikaAzia veç e veç|bisedat]] dhe krijimit të ''skeletit''.
 
 
10.849

edits