Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/2"

 
=====Kam dëgjuar në oferta turistike fjalën "Maledive"?=====
{[{dygishta}} Janë një grup i ujdhesave të rrafshëta korale në oqeanin Indian. Banorët e tyre janë mbledhur dhe kanë formuar një shtet të quajtur ''Republika e Malediveve'' dhe si kryeqytet kanë zgjedhur qytetin Male. Ky grup ka diku 200 ujdhesa të mëdha sa që në to të mund të jetojnë njerëzit.
 
=====E po, kjo fjala "Angok Wat" ka lidhje me poçe elektrik?=====
10.849

edits