Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/2"

 
=====Çka është Japonia?=====
{{dygishta}} Është vend, shtet, ''siujdhesë'' e përbërë nga ujdhesat etj. Sipërfaqja e saj krijohet nga një zinxhir i ujdhesave që kapë një gjatësi në formë harku prej 1900 kilometrave. Ujdhesat me sipërfaqe më të mëdha janë ''Honshu'' - Tokio kryeqytet, ''Hokaido'', ''Shikoku'' dhe ''Kyushu''. Anash këtyre ndodhen diku 3000 ujdhesa të vogla.
 
=====Po, "Fuxhima" çka është?=====
=====Kam dëgjuar në oferta turistike fjalën "Maledive"?=====
10.849

edits