Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/2"

=====Kam lexuar për "Khyberpas"=====
=====Ruga e mëndafshit është e mëndafshtë?=====
=====Ku ndodhet malet më të larta aziateazate?=====
=====Çfarë moshe arrijnë njerëzit në Azi, po mendoj mesataren?=====
=====Çka është Japonia?=====
=====Po, "Fuxhima" çka është?=====
=====Kam dëgjuar në oferta turistike fjalën "Maledive"?=====
=====E po, kjo fjala "Angok Wat" ka lidhje me poçe elektrik?=====
=====A ka raketa në Siberi?=====
=====Kontinenti më i madh, lumi më i gjatë?=====
=====Ku është qendra e fesë?=====
=====Cili lumë quhet "djepi i civilizimit"?=====
=====Çka është "Kalimanta" e çka është "Borneo"?=====
=====Kontinenti më i madh, kontinenti më i pasur?=====
=====A bënë një shtet dy kontinente?=====
=====Si thirret toka e ujdhesës së shkretë?=====
===== Çka është "Azia veç e veç" =====
{{dygishta}} ''[[Azia veç e veç]]'' është veç e imagjinuar. Sipas ati projekti të imagjinuar, lexuesit e këtij libri që kanë aftësinë e filtrimit të fjalëve nga biseda e lirë dhe gjeografët mblidhen, bisedojnë dhe në frymën e krijuar përmbledhin mësimet për Azinë dhe shtete e Azisë veç e veç. Si zakonisht projektet fillojnë nga bisedat e lira. Në këto biseda hidhen kornizat e bisedës që e formojnë projektin, shkruhen të dhënat e dala na bisedat dhe pastaj vije deri tek ''lufta shkencore-popullore'' e përkufizimit të fjalëve nga [[Diskutim:Afrika veç e veç|bisedat]] dhe krijimit të ''skeletit''.
 
 
 
| valign="top" width="300px" bgcolor=#ABCDEF|
10.849

edits