Dallime mes rishikimeve të "Wikibooks:Shkencat Natyrore dhe Teknologjia"

==Shkenca==
===[[Matematikë]]===
* [[Hipi Zhdripi i Matematikës/1000|MATEMATIKA I DHE II]] - [[Algjebrapërmbledhje e përgjithëshme]]teksteve -mësimore [[Matricatnga dhematematika përcaktorët]]e nivelit studiues.
* [[Algjebra e përgjithëshme]] - projekt libër i përmbledhjeve të teksteve mësimore.
* [[Matricat dhe përcaktorët]] - projekt libër i përmbledhjeve të teksteve mësimore.
 
===Gjeografi===
10.849

edits