Dallime mes rishikimeve të "Wikibooks:Shkencat Natyrore dhe Teknologjia"

 
===Gjeografi===
* [[Tokajon]] - libër për argëtim dhe zgjerim të horizontit mbi gjeografin në përgjithësi - ''Paranjohuri mbi gjeografin''.
* [[Gjeografia]] [[Hipi Zhdripi i Gjeografisë/së Evropës/1|Evropa]] - [[Hipi Zhdripi i Gjeografisë/së Afrikës/1|Afrika]] - popullore
* [[Afrika veç e veç]] - projek libër në baza popullore që pretendon të zhvillohet në projekt librash shkencor.
10.849

edits