Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Ujë e lumë/3"

 
=====Çka janë "Kanjonet"? =====
{{dygishta}} [[Tokajon/Fjalorthi|Ekspert Gjeografi na shkruan]]: '''''Kanion,~i'''. Është luginë e thellë me shpate gati vertkale ose vertikale ( 70-90 shkallë) , të larta mbi 1 000 m dhe me fund të ngushttë vetëm disa dhjetra metra, të cilin rëndom e përbën vetëm shtrati i lumit.''
 
=====Cili është lumi më i gjatë?=====
10.849

edits