Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Ujë e lumë/4"

=====Ku ndodhen lumenjtë në qarkun e ujit të tokës? =====
 
=====A ka lumenjë në detë? =====
{{dygishta}} Po, po ka edhe nën shkretëtirë e edhe nën detë e oqeanë. Shkencëtarët dhe ekspertët kanë bërë lokaliimin e 90 metrave të një lumi, i cili barte 1000 herë më shumë ujë nën sipërfaqen e oqeanit paqësorë se sa lumi i popullarizuar ''Misisipi''.
 
=====A lëvizin lumenjtë tepërmasë? =====
10.849

edits