Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Gur e pluhur/5"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: <center><font face="Alba super" size="4" color="blue">Tokajon<br><br>Gur e pluhur</font></center> <div style="border:1px solid #8898bf; border-top:0px solid white; padding:0px 0px 0 ...)
 
No edit summary
{|class="wikitable" width="100%" style="background-color:white; color:brown ; font-size:100%;"
|
=====Janë të shpeshta tërmetet?=====
 
=====Shkencëtarët, mund të i paralajmërojnë?=====
=====Si matet fuqia e tërmeteve?=====
=====Si funksionon ky, Saismograf?=====
=====Ku ndodhet Varri i Andruet?=====
=====Pse u popullarizu San Fancisko më 1906?=====
=====Çka është Geysir?=====
=====Cila është fontana më e popullarizuar?=====
=====A hapin gropa fontanat?=====
=====A është e mundshme gjallëria pa dhe?=====
=====Si krijohet dheu?=====
=====Si bëhet toka pluhur?=====
=====Sa e thellë është toka?=====
=====Si e ndihmonë lumi krijimin e dheut?=====
=====Pse njëra arë është më frytëdhënse se tjetra?=====
=====Çka ëshë Erosioni?=====
=====Çka kuptojmë ne me Erosion?=====
=====A mund të shkaktonë erosion bujqësia?=====
=====Si vije deri tek boja e dheut?=====
=====A mundet dielli ta coptojë shkëmbin?=====
| valign="top" width="300px" bgcolor=#ABCDEF|
<center>
10.849

edits