Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Gur e pluhur/3"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: <center><font face="Alba super" size="4" color="blue">Tokajon<br><br>Gur e pluhur</font></center> <div style="border:1px solid #8898bf; border-top:0px solid white; padding:0px 0px 0 ...)
 
No edit summary
{|class="wikitable" width="100%" style="background-color:white; color:brown ; font-size:100%;"
|
=====Ku është dallimi mes Stalaktitit dhe Stalagmitit?=====
 
=====Si hyhet në vrimat e gurit të kalkut?=====
=====Pse është e njohur ujdhesa Capri ?=====
=====A ka lule në shpella?=====
=====Si u kriju gurë qymyri?=====
=====Si u krijunë malet?=====
=====Çfarë lartësi ka Mount Everesti?=====
=====Cili mal ka lartësin më të madhe?=====
=====Kur janë krijuar Alpet?=====
=====Cilët janë më të vjetër malet e larta apo të ulta?=====
=====Çfarë mali është Sierra Nevada?=====
=====Ku ndodhet bjeshka më e lartë në tokë?=====
=====Cili vargëmal ka majen më të latë?=====
=====Pse bjeshkët janë të mbuluara me borë?=====
=====Cila është lartësia e Andeve?=====
=====Çka është vargmali?=====
=====A ka konkurencë Mount Everesi?=====
=====Cila është bjeshka më e thiktë në tokë?=====
=====Si vije deri tek rrëshqitja e tokës?=====
=====Çka është fusha e varrosur?=====
| valign="top" width="300px" bgcolor=#ABCDEF|
<center>
10.849

edits