Dallime mes rishikimeve të "Pavarshmëria e formave lineare"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: {{StyllaMatricatdhepërcaktorët|Matricat}} <u>T e o r e m a:</u> Nëse rangu i matricës së bashkësisë së formave lineare <math>f_1, f_2, \cdots , f_m</math> është <math>r</math>,...)
 
No edit summary
 
 
ku <math>a_i</math> janë këto konstante <math>a_i=-\frac {A_i}{A_j} (i =1, 2, \cdots, r)</math>, kurse <math>A_j= D \ne 0</math>. Pra, <math>f_j</math> është forma lineare e varur.
 
[[Pavarshmëria e rreshtave dhe e shtyllave të matricës]]
 
[[Category:Matricat]]
10.849

edits