Dallime mes rishikimeve të "Matricat dhe përcaktorët"

ska përmbledhje të redaktimeve
|PËRMBAJTJA<hr><hr>
<center> [[Matricat dhe përcaktorët/Hyrje|Hyrje]] </center><hr>
<hr><center> '''Matricat''' </center><hr>
* '''[[Matricat|Kuptimi dhe barazia e matricave]]'''
* '''[[Veprimet lineare me matrica]]'''
 
* '''[[Llojet e posaçme të matricave katrore]]'''
* '''[[Shumëzimi i matricave dhe fuqia e matricës katrore|Shumëzimi i matricave]]'''
* '''[[Fuqia e matricave katrore]]'''
* '''[[Transponimi i matricës]]'''
<hr><center> '''Përcaktorët''' </center><hr>
*''' [[Përcaktorët|Kuptimi i tyre]] '''
 
[[Category:Matricat| ]][[Category:Përcaktorët| ]]
10.849

edits