Dallime mes rishikimeve të "Suretu En Nurë"

1.343 bytes added ,  14 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
__NOTOC__
*'''[[Kur'ani|INDEKSI KUR'ANORË]]'''
 
{|border="1" align="center" width="760" cellpadding="1" cellspacing="0" style="background: #f9f9f9; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse; font-size:90%"
|-
*'''!colspan=6|[[Kur'ani|INDEKSI KUR'ANORË]]''' ||colspan=24|
|-
!colspan=2|'''Ajeti:''' ||colspan=28| {{PAGENAME}}
|-border="3" cellpadding="1" cellspacing="0" style="border: 3px #aaa solid; border-collapse: collapse;"
|[[#1.|1.]] ||[[#2.|2.]] ||[[#3.|3.]] ||[[#4.|4.]] ||[[#5.|5.]] ||[[#6.|6.]] ||[[#7.|7.]] ||[[#8.|8.]] ||[[#9.|9.]] ||[[#10.|10.]] ||[[#11.|11.]] ||[[#12.|12.]] ||[[#13.|13.]] ||[[#14.|14.]] ||[[#15.|15.]] ||[[#16.|16.]] ||[[#17.|17.]] ||[[#18.|18.]] ||[[#19.|19.]] ||[[#20.|20.]] ||[[#21.|21.]] ||[[#22.|22.]] ||[[#23.|23.]] ||[[#24.|24.]] ||[[#25.|25.]] ||[[#26.|26.]] ||[[#27.|27.]] ||[[#28.|28.]] ||[[#29.|29.]] ||[[#30.|30.]]
|-
|[[#31.|31.]] ||[[#32.|32.]] ||[[#33.|33.]] ||[[#34.|34.]] ||[[#35.|35.]] ||[[#36.|36.]] ||[[#37.|37.]] ||[[#38.|38.]] ||[[#39.|39.]] ||[[#40.|40.]] ||[[#41.|41.]] ||[[#42.|42.]] ||[[#43.|43.]] ||[[#44.|44.]] ||[[#45.|45.]] ||[[#46.|46.]] ||[[#47.|47.]] ||[[#48.|48.]] ||[[#49.|49.]] ||[[#50.|50.]] ||[[#51.|51.]] ||[[#52.|52.]] ||[[#53.|53.]] ||[[#54.|54.]] ||[[#55.|55.]] ||[[#56.|56.]] ||[[#57.|57.]] ||[[#58.|58.]] ||[[#59.|59.]] ||[[#60.|60.]]
|-
|[[#61.|61.]] ||[[#62.|62.]] ||[[#63.|63.]] ||[[#64.|64.]]
|}
{{shtypi|4}}
 
'''Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! '''
64. Veni re, se vetëm në pushtetin e All-llahut është çka ka në qiej dhe në tokë. Ai e di gjendjen tuaj (besimin apo hipokrizinë), e ditën kur i kthehen Atij, Ai do t’u kallëzojë atyre për atë që vepruan. All-llahu është i dijshëm për çdo send.
 
{{Suret Kur'anore}}
 
[[Category:Kur'ani]]
2.824

edits