ROMANI I RADIOS


Ballina
faqe
- Hyrje -

1
Romani i Radios është një projekt radiofonik në radion Club FM. Ai “shkruhet” me sms, e-maile e telefonata nga e Hëna deri të Premten, nga ora 7.30-10, në Radion Club FM.


Ky roman po shkruhet nga dëgjuesit. Kushdo mund të kontribuojë për ta shkruar atë, dhe ta ketë emrin te bashkëautorët.

Kontakt:
Tel: +355 4 235030
sms: +355 68 2450001
email: kolo@clubfm.net, ada@clubfm.net
Radio Club fm


Ballina
faqe
- Hyrje -

1