dëftimiRedakto

dëftimi shprehje e pa përkufizuar e përdorur për të bërë të njofshëme një veprim për sistemin dhe elementet tjera. Botimi i një veprimi, i një të dhëne. Përdoret me kuptim të ngjajshëm si në gjuhen e përditëshme.

doubleRedakto

double - tip elementar për numrat realë me saktësi të dyfishtë[1].


  1. Sali Mripa