Përdoruesi diskutim:Puntori/Arkivi

Shto një temë
Active discussions

Sugjerim

Tip (nga nje fillestar...):
Si njeri i ditur qe e mban veten nuk te lejohet te besh gabime elementare. 
Po i zgjodhe artikujt nga wikipedia dhe ti kopjosh ketu, duhet te kesh parasysh dicka, dhe ajo vlen 
dhe per redaktimet e ardhshme:
Fjala Wikipedia ne me te shumten e rasteve duhet zevendesuar me fjalen Wikibooks.  
Dua vetem te kuptosh se asnje nuk eshte i pagabueshem! Me respekt Shqiptari 

Falmenderit. per sugjerimin.(Puntori 3 Korrik 2006 13:00 (UTC))

Lidhjet e gabuara

Disa fjale Wikipedia i zevendesova me fjalen Wikibooks sepse te gjitha lidhjet te 
dergonin gabimisht tek faqet angleze. Problem i njohur ky. Nejse kaq per kete. Me respekt Shqiptari 
  • I kam bartur shabllonet qe nje pas nje te i i permirsoj sepse deshta te i barti fillimisht ato me rendesi, flm per ndihmen.(Puntori 3 Korrik 2006 22:17 (UTC))

Uppercase

Vetem kam nje lutje per ato emertimet e artikujve me shkronja te medhaja (uppercase), nese ke  
kohe beji percjellje dhe emertoje artikullin normal me shkronja te vogla. Duket shume keq per
indeksin apo treguesin alfabetik. Falmenderit. Me respekt Shqiptari 
  • Oh sdi si tja bej keshtu. Keto artikuj i perkasin ne fakt nje teresie e kjo teresi esthe e perbere prej Temave dhe nentemave keshtu qe temat jan me shkronja te medhaja kurse nentemat me te vogla. nese i bej me te vogla nuk dot mundt te dallohen temat nga nentemat. Do ta provoj ndonje zgjidhje perkatese.

Shenndet (Puntori 3 Korrik 2006 21:04 (UTC))

Mehrhaba!
Kujdes se po i ngataron kategorite. Kujdes edhe nje here, se lista e kategorive qe do te hapesh ti 
ekziston. Pse fillove te perzihesh ne punet e te tjereve, vazhdo me mire me librat specifik nga fusha 
e religionit. Turqeta! Shqiptari 
  • Hahahha. Asnjeri nuk ka lindur i mesuar edhe une mesohem, posacerisht ketu qe akoma ska cfar te prishet (Puntori 4 Korrik 2006 12:14 (UTC))
Mbaro njehere te qeshuren pastaj shif se ke nje pergjigje ke une. Turqeta! Shqiptari 

Lidhjet e jashtme

Lidhjet e jashtme e gjëra të tilla po më duket është mirë të bëhen ashtu si bëhen në libra d.m.th në fund të punimit nën si të them nën titull Literaturë apo ku ta di si e përdorin biblografia. Çka po du me thanë ashtë mirë që lidhjet me qenë të "padukshme" me kriju një atmosferë "libri" fletat e së cilit nuk janë "të lidhura" por duhet shfletuar.--Hipi Zhdripi 2 Gusht 2006 10:31 (UTC)

    • Eshte problem kur vie puna te Kur'ani apo ndonje liber tjeter kryesore fetare sepse jan unik dmth merren si unik pa burime te jashtme gje qe nuk mund te thuhet Bibliografia as Burime librash por as edhe Lidhje te jashtme nuk pershtatet mir thua por kam ren ne hall per kete. (Puntori 3 Gusht 2006 07:10 (UTC))
Return to the user page of "Puntori/Arkivi".