Kënga në shkronja/Këngë nga Shqipëria e mesme


Këngë nga Shqipëria e mesme
NË ENCIKLOPEDI


Doli goca n'penxhere

redakto
Doli goca n'penxhere
-----------------------
Doli goca n'penxhere
per me pa se kush po vjen
po na vjen nje djale beqar
zemren time ma ka marre

oj oj oj oj lale
oj oj oj oj lale
kujtova se binte shi
ato ishin lotet e mi

Ndoshta jam dhe fukara
por nuk blihem me para
mos ma kesh moj me hile
sa me do moj kurr s'ma the

oj oj oj oj lale
oj oj oj oj lale
kujtova se binte shi
ato ishin lotet e mi.
Zhandri : Këngë nga Shqipëria e mesme
Teksti : ?
Orkestrimi ?
Muzika : ?
Këndon : ?