Elita 5
NË ENCIKLOPEDI

E urrej shijun kur bie....

redakto
E urrej shijun kur bie....
----------------------------
Në kitarë teli i këputur
ndali këngën më të bukur
por s'e ndali shiun në kët qytet

Ku je buza e paputhur
dashuria ime e humbur
n'mes të rrugës unë po lagem vetë

I harruar si një letër e djegur
në kët rrugë pa adresë kam mbetur

E urrej shiun kur bie
se një herë ma fiku një zjarr
një zjarr dashurie
I urrej lotët e mi
sepse i ngjajnë një shiu
që më ndau nga ty

Dashuria ish dikur
vetë kornizë pa pikturë
që askund nuk e shoh në mur

I harruar si një letër e djegur
në kët rrugë pa adresë kam mbetur

E urrej shiun kur bie
se një herë ma fiku një zjarr
një zjarr dashurie
I urrej lotët e mi
sepse i ngjajnë një shiu

Urrej shiun kur bie
se një herë ma fiku një zjarr
një zjarr dashurie
I urrej lotët e mi
sepse i ngjajnë një shiu
që më ndau nga ty ....

Ti ndoshta ishe një rrufe
që erdhe shpejt
dhe kur shkove nuk e dita as e di
por këngën edhe shpresën
i le të treten nëpër shi .....
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : Elita 5
Këndon : Elita 5