Adelina Ismaili
adelina
NË ENCIKLOPEDI

Mbretereshe e Robereshe

redakto
Mbretëreshë e Robëreshë
-------------------------
Dikush thotë se moti jam çmendur,
tjerët mendojnë se jam e mençur,
dëgjoj fjalë se jam xheloze
disa thonë se jam nervoze.

Nganjëherë me quajnë gjeniale
Edhe pse shpesh jam banale
ata bam, e unë bam-bam
shpeshë nuk di as vet si jam,

Por një gjë sigurt e di
mbreti im je vetëm ti.

REF:

Për ty jam unë mbretëreshë
për ty dhe robëreshë
ndoshta kjo është çmenduri
çmenduri, për dashuri.

Dhe as ti nuk je i sigurt
a jam e egër, apo e urtë
ky rast kurrë s’ka me u ndriçu
se as vet s’di me tregu.

Kur je i keq dua të shkatërroj
kur je i mirë, shpirtin ta dhuroj
nëse m’do, për ty vdes
n’ kofshë bekteshë, e merr vesh.

Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Adelina Ismaili