Diskutim:Suretu El Bekare

Shto një temë
There are no discussions on this page.

Barra për fletën është shumë e madhe. Unë e kamë 1 Mega/seko dhe e bartë me vështërsi. Po mendojë që një ndarje ë copa më të vogla është më praktike për përdoruesit e internetit, sidomos në troet shqipare.--Hipi Zhdripi 23 Maj 2007 04:36 (UTC)

Return to "Suretu El Bekare" page.