Aktrimi/Oda/Monologet e Vagines

< Aktrimi‎ | Oda

Monologet e Vagines - 2003
Eve Ensler


Regjia: Ilir Bokshi dhe Florent Mehmeti
Bashkeregjisore dhe konsultante: Stephen Wrentmore (Britani e Madhe)

Çështja me të cilën jetojmë çdo ditë, por me të cilën preokupohemi shumë pak dhe për të cilën pak na intereson të dimë është tema bosht e “Monologëve të Vaginës” e cila edhe na bën në njëfarë forme fajtor për mos interesim ndaj organit që na solli në jetë.

Një trajtim i tillë të bën të ndihesh më i kujdesshëm ndaj botës femërore, të bën të luftosh çdo dhunë ndaj saj, të bën ta respektosh, ta duash dhe ta ndjesh më shumë.