Film dokumentar i metrazhit të shkurt dedikuar qytetarëve të Kosovës, të cilët humben jetën në luftën e vitit 1999 në Kosovë, prezentuar nga "Morina Films" dhe "Puntor't Social"

Ekipi realizuesRedakto

AktrimiRedakto

Armond Morina, Drita Abdullahu, Dielli Rizvanolli, Jon Maloku, Rina Bërdoniqi, Valdrin Rizvanolli, Ilir Rogova, Hysen Hamza, Qefsere Berkani, Ramazan Bekani, Miradie Muriqi, Myrvete Kurtishi, Behar Zenelaj, Arben Lleshi, Arta Haxhidauti, Muhamet Musliu, Nik Hyseni, Shefki Xharavina, Mehmet Grezda, Kasim Qerkezi, Nevruz Dajqi, Sami Morina, Mon Brovina, Almi Korenica, Hyrie Xharra, Afrore Qela Morina, Albert Morina.

RegjiaRedakto

Blerta Basholli, Artan Korenica; Ass. regjie Burim Baftiu

SkenariRedakto

Artan Korenica, Blerta Basholli, Armond Morina

ProducentRedakto

Armand Morina, Petrit Domi

KameraRedakto

Artan Korenica; Ass.kamermani Alban Morina

NdriçimiRedakto

Artan Korenica

MontazhiRedakto

Liridon Kabashi

ZëriRedakto

Ptrik Domi

MuzikaRedakto

Kompozimi : Trimor Dhomi; Kënga : "Shkun Bilbilat"; Intepretues: Adelina Thaqi

KostumografiaRedakto

Linda Polloshka, Ardita Rizvanolli

SkenografiaRedakto

Petrit Bakalli

Drejtor i projektitRedakto

Arben Lleshi

GrimiRedakto

Shefki Xharavina

Pjesëmarrja në festivaleRedakto

Word Premiere, Official Selection, 38 International Film Festival Rotterdam 2009


Busho, Budapest Short Film Festival, Informational Screening, 2009


Toffofest, International Film Festival, Kosovo Albanian Panorama, Tour, Poland 2009


Yutoube : copëza 123